Välkomna till mig Sofia Oceania


I hela mitt liv har jag velat vara där för mänskligheten dvs, människan, djuren och naturen.
Det är fortfarande mitt stora kall att få vara en tillgång för dom som behöver det, viljan att få människor att må bra lever väldigt tydligt inom mig och den känslan är obeskrivlig.

Människor som sörjer, står i ensamhet och upplever sig kämpa många gånger har alltid legat mig extra varmt om hjärtat, även till våra djur. Därför är jag också vegan sedan många år tillbaka.  
Jag har under min uppväxt funderat på hur man kan få slut på det lidande jag såg omkring mig. 
Jag kunde i ung ålder sitta i timmar och lyssna på dom gamla. Dom äldre hade ju så mycket att berätta och jag kände redan som 10 åring hur viktigt det var för människor att få lätta sina hjärtan samt viktighetsvärdet av att vi skall uppmärksamma varandra.
Jag har alltid varit ”vaken” som många kallar det, vilket gjort att jag sett människor jag mött på ett djupare plan, sett dom genom deras hjärtan. Jag har då kunnat känt deras lidande, sett deras sorger men också kunnat dela deras glädje innerligt. Jag brukar kalla det för ”att mötas i hjärtan”.

Genom mina yrkesroller har jag alltid haft människan i stort fokus. Vid 20 års ålder utbildade jag mig till undersköterska för att hjälpa dom sjuka, det fanns så mycket att göra där för att vara ett stöd, vidare läste jag till hud och massageterapeaut för att tillföra harmoni och balans till människor som mådde bra av att prioritera sig själva.

Efter 30 kom ett större intresse för healing och andlig tillväxt och att kunna få praktisera det.
Jag hade hittat ännu ett sätt att få nå ut till människor och kunna hjälpa dem.
Idag arbetar jag som andlig lärare, kroppsterapeaut, medium och inspiratör, det är en gåva att få utlopp för det man brinner för.

Jag känner att jag idag lever min livsuppgift och kan på ett unikt sätt tillföra en kunskap åt människor i vår tid. Jag hoppas innerligt ni skall trivas här i mitt forum ❤

Namaste
Sofia Oceania

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =

Translate »